Green…green…green…

Biasanya klo dapet email dari Communications EID kadang gw suka sedih, abisnya kebanyakan mengenai cerita sedih, biasanya mengenai CONDOLENCE gitu deh. Naah kan kadang-kadang gw sedih ngeliatnya, tapi kemaren dapet email yang oke banget deh dari Communications EID, emailnya tuh gini

From: Communications EID
Sent: Tuesday, August 12, 2008 9:25 AM
To: EID Members (EID); EID Members ARP (EID)
Subject: Friendly reminder: Let’s plant the trees

Hi Friends ,

Trees have the ability to remove carbon from the atmosphere, wherever they are located. Trees planted in urban spaces have the ability to absorb significant greenhouse gases over their natural lifespan.

By planting a tree we can’t completely reverse the effects of deforestation and global warming, but we can discover how planting trees can help to combat the climate change.

If you want to know more about how to plant and nurse the trees, we would like to invites you to a training session with Putu Suarjana (agricultural expert), on:

Place : EO2
Day/Date : Wednesday / 13 August 2008
Time : Session I , 09.00 – 12.00 & Session II , 14.00 – 17.00

Let’s start the Green Spirit now! http://internal.ericsson.com/page/hub_sea/unit/indonesia/support/m-div/green_spirit/index.jsp

Cieee keren banget yah, secara gw juga suka banget yang namanya pemandangan dan suasana green (gw janji neh pembaca klo gw pulang ke kuningan nanti gw foto kolam ikan gw, sawah ama pemandangan yang bener-bener fresh air deh pokoknya), dan jujur gw SETUJU BANGET ama email ini. YUps Lets plant a tree. Dan ternyata sekarang tuh acaranya, duuh gimana dunk pengen ikutan neh, tapi secara gw mesti akses node dan hanya bisa di **dos** office skrng gw mesti jalan ke **dos** office deh, tapi gpp yang penting spirit gw tetep nyampe kok di EO2 untuk PENGHIJAUAN.

2 thoughts on “Green…green…green…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s